Milost ljubezni: Potovanje v izvore svoje ustvarjalnosti (7. do 9. oktober 2022)

Milost ljubezni: Potovanje v izvore svoje ustvarjalnosti

Vikend izkušnja v krogu modrih žensk

 

KDAJ : 7. do 9. oktober 2022 (prihod v petek med 15.30 in 16.30. uro, odhod v nedeljo med 15.30 in 16.30 uro)

KJE: Veduna Retreat center, blizu Velenja

Izkušnjo vodi  dr. Romana Ercegović

 

Prisrčno vabljene na srečanje s svojo mojstrico ljubezni v sebi. Ob besedi “ustvarjalnost” mnogi pomislijo na umetniško izražanje, a pomen je mnogo širši – gre za ustvarjanje svojega življenja, odpiranje toku svoje reke, svoje duše, ki te vodi v udejanjanje življenja, ki je resnično tvoje. Ustvarjanje varnega prostora v sebi, v katerega lahko vstopi Milost ljubezni in nas vodi skozi vsakdan.

Vnašanje barvitosti, živosti na platno svojega življenja.

Ustvarjanje raja na Zemlji, ki nam pripada.

Eden izmed pomembnih namenov našega druženja bo, da začutimo svojo notranjo svetlobo in v njenih globinah izvor svetih voda svoje ustvarjalne energije. Da se odpremo svoji viziji, kako svojo ustvarjalnot še bolj svobodno izražati in prizemljiti v svojem življenju – da stopimo na svojo novo pot v jasnosti, povezanosti s svojo dušo, podprte s srčnim poljem mojstric iz drugih dimenzij, matere Zemlje in naše medsebojne ljubeče podpore.

Čas je, da zaživimo svojo božanskost tukaj na Zemlji, da prizemljimo občutke svetosti, da posvetimo svoje življenje v radost in polnost bivanja. Je mogoče. Nismo same, imamo podporo na tolikih ravneh. Čas je, da se ženske zavemo svoje mogočne modrosti, da svojo ustvarjalno energijo povežemo s svojo dušo in v čutenju ljubezni v sebi ustvarjamo raj na Zemlji zase in za druge.

Prisrčno vabljene tiste, ki vas srce pokliče, da skupaj ustvarimo mogočno polje milosti ljubezni, se povežemo v sveti ženski energiji, ki jo simbolizira vrtnica, se odpremo občutkom, spominom, zdravljenju ter se opolnomočene vrnemo v svoje vsakdanje življenje.

Toplo vabljena na to sveto potovanje vase!

 

Dr. Romana Ercegović je ženska, ki sledi sebi, zaupa nepredvidljivi modrosti svoje duše. Je doktorica znanosti in umetnica, voditeljica retreatov v naravi, mama, avtorica nekaj knjig, ustvarjalka mnogih gledaliških predstav za otroke in odrasle ter pesnica. Že več kot dve destletji raziskuje obredja in se posveča razumevanju ter ponovnemu ovrednotenju pradavne modrosti ženske energije. V svojem Obrednem gledališču Duša Zemlje ustvarja predstave, ki prinašajo zdravljenje in zavedanje o svetosti sebe in narave (Bela Bizonka, Molitev Zemlji, Marija Magdalena, Obredja radosti …),. Potuje je po mnogih svetiščih sveta, kjer se intuitivno povezuje s spomini in zavestjo prostorov, ki ohranjajo pradavno povezanost s svetostjo življenja. V svojih raziskavah in delavnicah uporablja večdimenzionalen, intuitiven pristop. Na tem potovanju bo vodila udeleženke skozi iniciacijski proces odpiranja v svojo celovitost, v izkušnjo svoje svetosti. Več o Romani lahko najdete tukaj.

 

Odzivi udeleženk na dosedanje izkušnje

“To je bilo potovanje v tišino, polno nežnosti, milosti, hvaležnosti, samonegovanja in ljubezni. Potovanje v še globlji stik z izvornim jazom in brezmejno zavestjo. Jezik in srce sta se sinhronizirala in umirila um. Srce in maternica sta se še bolj povezala.
Romana nas je povezala v ženski krog, kjer smo se medsebojno podprle in soustvarile veličasten srčen varen prostora, kjer se je lahko vsaka od nas izrazila na svoj način. Tudi s tišino.
Čutenje darov narave je bilo tako intenzivno, da so se mi izostrili vsi čuti. Užitek v plesu, petju, mehkih ženskih gibih, pretočnosti v telesu, prisotnosti, negovanju, materinjenju… še danes odmevajo v meni.
To je bila moja prva izkušnja, da sem zgolj v 3 dneh tako močno nahranila svojo dušo in telo in dvignila svojo življenjsko energijo. Mir, ki ga čutim v sebi, še en teden po oddihu, opazijo  in čutijo tudi drugi.”
Mojca Š.
“To je bil masterclass. Pravim masterclass, ker sem prvič naredila tako velik korak v mikro času vikenda. Zelo hitro se dogaja integracija, tokrat se ni samo odluščila plast, ampak se je sesula celotna zgradba v nivoju, ki ga lahko zapustimo, pravo sesutje vase, sesutje realnosti, ki je bila že čisto naluknjana in krhka. Brez bolečine, kot izpade mlečni zob. Toliko uvidov je priletavalo, čudovito zdravilno, pospravila sem notranje svetišče in prezračila sobane, prečudovita lahkotnost se je naselila.”
Maja Raja
“Izkušnja, ki je pustila globoko sled miru, povezanosti, poguma biti nežna, ljubeča in čuteča. Hvala za to potovanje k Sebi. Ta teden sem tako veliko delala z zemljo, z veseljem in z ljubeznijo, kot se nikoli. Hvalezna, hvalezna, hvalezna za vse darove, za nas vikend, svetlobni krog.”
Anita Amrit

“Teden ob Dragonji je bil eden najlepših v mojem življenju, prav gotovo pa najbolj magičen in transformativen … Spoznanja, ki sem jih vedela od prej, sem tam izkusila v resničnosti, v praksi, jih okušala, živela, videla… Romanino subtilno vodenje, odprtost in sprejemljivost je vsaki omogočalo svobodo in hkrati varnost, naša raznolikost pa je celotno dogajanje obogatila in omogočila preplet medsebojnih ravnovesij. … Dnevi ob Dragonji so bili ena najglobljih izkušenj mojega dosedanjega življenja. Še tako dobra knjiga, predavanje ali pogovor o osebni rasti ne more nadomestiti takšnega izkustva.”  Lea Prezelj

“Darila, ki sem jih prejela ta teden, so neprecenljiva.” Julia Morozova

“Vse, kar se je dogajalo, je preseglo moja pričakovanja in seglo v globino moje duše. Spodbudilo je velike preobrate, prebujenje v meni … Čista popolnost, ki je mogoča le v sodelovanju z višjimi nameni, vesoljem. Čutilo se je, kako narava in celotno vesolje podpira čudovit namen, s katerim je Romana oblikovala delavnico. Dušna podpora soudeleženk delavnice, ki sem je bila deležna, je presegla vse zunanje maske »kdo smo«. Čutim, da je bil namen delavnice najti pristno sebe in to živeti, ne le v okviru delavnice, temveč v življenju nasploh.” Mojca Krivec

“Zame ta izkušnja v Istri predstavlja ustvarjanje prostora za glas našega avtentičnega ženskega sebstva in dovoljevanje tej esenci, da svobodno teče skozi nas; ali z drugimi besedami, utelešanje ženskega vidika naše božanskosti.” Kim Seppälä

“Zavedela sem se, kako bogato je življenje, ko ga živimo skozi globino.” Andreja Cepuš

“Zame je Romanina delavnica ob Dragonji popolna kombinacija izredno močnega, globokega in hkrati prvinsko preprostega dela na sebi in prostora, ki s svojo prav posebno lepoto in energijo ta proces podpira – delavnica, ki me pripelje direktno v moje bistvo. Kjer se prepoznavanje in preseganje omejitev in blokad, odpuščanje zamer ter čiščenje podzavesti vsega starega, kar mi ne služi več, zgodi z lahkostjo in radostjo. Kjer iz svojih globin potegnemo pesmi, ustvarimo globoke in ganljive obrede, užijemo lepoto prvinskega bivanja, prebudimo moč sestrske povezanosti.” Darja Hrovatič

 

PRAKTIČNE INFORMACIJE

Vikend bomo preživele v čudovitem naravnem okolju centra Veduna in gozdovih na posestvu.

 

PRISPEVEK za program delavnice je 190 eur.

Ta znesek velja za prijave do 15. septembra. Po 15. septembru bo znesek za program 222 eur.

 

NASTANITEV v Retreat Centru Veduna:

Cene za nastanitev so od 148 naprej (odvisno od sobe)

Cene veljajo za dve nočitvi, izvrstno, vrhunsko, doma pridelano hrano (polni penzion vključno z napitki)

 

PRIJAVA

Za prijavo in vse dodatne informacije me prosim kontaktirajte na

romana.ercegovic@gmail.com

 

Naj finance ne bodo ovira. “Morje življenja podpira tistega, ki sledi hrepenenju svojega srca”. Morda se odprejo neslutene možnosti.  Ena izmed njih je tudi ta: če čutiš močan klic, me lahko kontaktiraš in morda bova našli kakšno drugo možnost izmenjave.

 

Center Veduna si lahko ogledate tukaj:  https://vedunaretreats.com/ 

 

 

Izkušnja bo potekala v manjši skupini do največ 12 udeleženk.

 

Za prijavo in vse dodatne informacije me prosim kontaktirajte na

romana.ercegovic@gmail.com

 

Iz vsega srca dobrodošle! Veselim se nas!

Romana