Svetloba mojega telesa – 13.-15. julij – retreat ob reki Soči

Svetloba mojega telesa

13.7. – 15.7.2023

Izkušnja z Anamarijo Kovačič in Romano Ercegović

Odpiranje kristalinskosti v sebi na svetih krajih Posočja

 

Prisrčno vabljene, da na čarobnih zdravilnih krajih in ob kristalinski reki Soči skupaj izkusimo svojo božanskost, kristalinskost svojega telesa.

Na to posebno izkušnjo vas tokrat vabiva skupaj, Anamarija in Romana, združeni v sestrstvu srca, vsaka s svojo prehojeno potjo, izkušnjami in modrostjo. Povezani s sestro Zemljo, v spoštovanju do vseh nas pripravljava naš skupni sveti krog, rajski prostor radosti, varno, ljubeznivo gnezdo, v katerem se lahko sprostimo v svojo mehkobo, v objem svetlobe svoje duše, objamemo bolečine nabrane v naših celicah skozi stoletja ter jih transformiramo v ljubezen.

Čutiva klic in povabilo zdravilnih Svetih mest in voda, ki so nas pripravljene sprejeti v svoj čarobni kristalni svet, se zliti v nas, nas prečistiti, prebuditi kristalne esence naše duše in telesa, živost celic in nas mehko pospremiti v novo rojstvo.

Podale se bomo skozi doživetje odpiranja svoji duši, ženski sveti esenci vode v nas in kristalinski svetlobi božanske ljubezni svojega lastnega bitja. Dale bomo prostor tudi svobodnemu izražanju svojega pristnega prvinskega glasu in plesa.

Izkušnja bo globoka, prebojna in transformativna. Odstrla bo zastane energije, ki so pripravljene na transformacijo, odprla svetlobne portale v nas, zato vabljene tiste, ki ste pripravljene sprejeti sebe in svojo celovitost.

 

PRIČETEK    četrtek 13.7. 2023  ob 17 uri

ZAKLJUČEK  sobota 15.7. 2023  ob 17 uri

Vsak dan je hoje približno 1 uro.

 

Izmenjava  za retreat: 278 eur

Doplačilo: 2 x nočitev v skupni eko hiški v dvoposteljni sobi (  104 eur v primeru 5 oseb v hiški, 130 eur v primeru 4 oseb )
2 x vegetarianska- veganska večerja ( okrog 20 eur )

POMEMBNO: prijave in rezervacija sobe najkasneje do 9 julija oz do zapolnitve mest.

Dodatne informacije in PRIJAVE:

Anamarija Kovačič

031 318 137

Mail: anamarija.slo@gmail.com

ali

romana.ercegovic@gmail.com

 

Smeh pronica skozi pore,
prebuja stare modrosti,
ki nas nikoli niso zapustile.
Le posušile so se,
in čakale na vode nežnosti,
da jih prikličejo nazaj v življenje.

Čakale, da povabimo svetlobo vase,
svojo dušo v svoje telo.
Se objamemo
za vsa tista tisočletja,
ko smo se sramovale svoje medenice,
svojih vonjev,
svoje krvi,
in gledale navzgor boga v nebesih,
medtem ko je zemlja našega lastnega telesa
jokala
in čakala,
da ji končno priznamo,
kako sveta je.

 

( odlomek iz pesmi Romane Ercegovič Poklon sebi, knjiga poezije Tolmuni nežnosti)

 

 

 

 

Smo izjemnem času. V času prehoda na novo raven zavesti človeštva. V tej intenzivni preobrazbi se spreminja resničnost, kakršno smo poznali, kaos sveta in v kaos nas lahko opazujemo in občutimo kot še nikoli doslej. A prav na ta čas smo dolgo čakali in se nanj pripravljali. Končno odpadajo stare omejitve in rojeva se nova resničnost. Nežno, komaj sluteno, a vse bolj jasno se odstira tančica, ki nas je ločevala od svoje lastne božanskosti.

Ta preobrazba je predvsem naša osebna izkušnja. Je skupna, a za vskaega od nas drugačna, individualna in intimna. Dogaja v nas, v našem telesu. Naše telo počasi prehaja v kristalno strukturo. V naših celicah se vse bolj aktivira svetlobno polje. Gre za naraven proces, v katerem se naše telo postopoma prerojeva v svetlobno telo, kar je včasih naporen in tudi boleč proces.

Obe, Anamarija in Romana, sva že dolgo v tem procesu in vsaka v svojih retreatih odpirava varen prostor, kjer se prerojevanje dogaja intenzivno, ljubeče, v podpori sestre Zemlje. In seveda tudi v radosti, ki se zmeraj zgodi, ko se ženske združimo v sveti krog rojevanja rajskega sveta zase in za svet.

 

O ANAMARIJI KOVAČIČ:  https://www.anamarijakovacic.si/o-meni/

Anamarija Kovačič je ena od tistih, ki jim je dano občutiti svetove sočasnih dimenzij. V Posočju se magnetno polje Gaie, ljubljene mame Zemlje, odpira v dimenzije enega izmed svojih kristalinskih kraljestev. S svojo srčnostjo, spoštljivostjo in predanostjo se Anamarija že leta poglablja v kraje Posočja in soustvarja z materjo Zemljo. Tukaj se ji vse bolj odpirajo skrivnostni sveti prostori, portali in bitja, ki so pripravljeni, da se razodenejo nam, človeškemu ljudstvu. Na prostorih, kot je Posočje, nas prav zaradi svojega mogočnega magnetnega polja Gaia lahko še bolj podpre v našem procesu transformacije, utelešanja laše lastne božanskosti, svojega svetlobnega telesa. 

O ROMANI ERCEGOVIĆ:

Dr. Romana Ercegović je ženska, ki sledi sebi, zaupa nepredvidljivi modrosti svoje duše. Je doktorica znanosti in umetnica, voditeljica retreatov v naravi, mama, avtorica nekaj knjig, ustvarjalka mnogih gledaliških predstav za otroke in odrasle ter pesnica. Že več kot dve destletji raziskuje obredja in se posveča razumevanju ter ponovnemu ovrednotenju pradavne modrosti ženske energije. V svojem Obrednem gledališču Duša Zemlje ustvarja predstave, ki prinašajo zdravljenje in zavedanje o svetosti sebe in narave (Bela Bizonka, Molitev Zemlji, Marija Magdalena, Obredja radosti …),. Potuje je po mnogih svetiščih sveta, kjer se intuitivno povezuje s spomini in zavestjo prostorov, ki ohranjajo pradavno povezanost s svetostjo življenja.

 

Prisrčno dobrodošle!