Svetost mojega telesa: Odpiranje reki življenja v sebi ob svetih vodah Posočja (17. do 19. junij)

Svetost mojega telesa

Odpiranje reki življenja v sebi ob svetih vodah Posočja

Retreat v ženskem krogu

 17.  do 19. junija (začnemo v petek ob 17. uri, zaključek v nedeljo ob 16. uri)

Skozi izkušnjo vas bova popeljali Anamarija Kovačič in Romana Ercegović

 

Drage in spoštovane.

Prisrčno vabljene, da ob čarobnih, zdravilnih vodah Posočja skupaj izkusimo božanskost kristalnih voda svojega telesa, ljubezen do sebe, svojo nežno in prvinsko divjo naravo, ki nas povezuje s prvinsko radostjo Matere Zemlje.

Čas solsticija, ko so dnevi najdaljši in Sonce sije v svoji najmogočnejši svetlobi, nas bo podprl v občutenjih svoje lastne svetlobe, utelešanju našega svetlobnega telesa.

Na to posebno izkušnjo vas tokrat vabiva skupaj, Anamarija in Romana, združeni v sestrstvu srca, vsaka s svojo prehojeno potjo, izkušnjami in modrostjo. Povezani z dušo Zemlje in v spoštovanju do vseh nas, pripravljava naš skupni sveti krog, ker čutiva, da so nam bitja narave pripravljena odpreti vrata in podpreti vsako od nas v naslednjem koraku na naši poti.

Čutiva klic in povabilo zdravilnih Svetih voda, ki so nas pripravljene sprejeti v svoj čarobni kristalni svet, se zliti v nas, nas prečistiti, prebuditi kristalne esence našega bitja in nas mehko pospremiti v novo rojstvo.

Podarile si bomo čas zase, za negovanje svojega telesa, ljubečnost, toplino, nežnost do sebe. Mehke vode našega telesa nas čakajo, da postanemo tudi me mehke s seboj. Da opustimo stroge, grobe, samokritične sodbe in se odločamo za prijaznost in sočutje do sebe v vsakem trenutku.

In hkrati nas kliče moč gora, Zemlje in Sonca, da se prepustimo svoji prvinskosti, pesmi, plesu, ritmu. Kot v davnih časih, so smo se svojim telesom in glasom zlile z živostjo Zemlje, ritmom njenega in svojega srca, bomo dovolile prosto pot spontanosti svojega bitja, da začutimo svojo živost, da zaživi vsaka celica v nas in se radostno preda plesu Življenja.

Sveta ženskost se prebuja v nas v vsej svoji čarobnosti in ljubezni. Vabi, da se ji odpremo, da dovolimo bolečinam preteklosti, da se zdravijo in da vse bolj odpiramo svoje telo lahkotnejšim, bolj subtilnim frekvencam.

Žive kristalinske vode oživljajo kristlinsko čistost in živost v nas.

Posebno pozornost bomo posvetile odpiranju svetišča srca ter svetišča maternice, kar bo ojačalo naš pretok energije v telesu, naš ustvarjalni tok in nas opolnomočilo za stvaritve, rojevanja in projekte, ki so pred nami.

Izkušnja bo globoka in prebojna, odstrla bo zastane energije in odprla svetlobne portale v nas, prostore zato vabljene tiste, ki ste pripravljene na spremembo, ki sledite resnici svoje duše in ki prevzemate odgovornost za svoje življenje v svoje roke.

 

Smeh pronica skozi pore,
prebuja stare modrosti,
ki nas nikoli niso zapustile.
Le posušile so se,
in čakale na vode nežnosti,
da jih prikličejo nazaj v življenje.

Čakale, da povabimo svetlobo vase,
svojo dušo v svoje telo.
Se objamemo
za vsa tista tisočletja,
ko smo se sramovale svoje medenice,
svojih vonjev,
svoje krvi,
in gledale navzgor boga v nebesih,
medtem ko je zemlja našega lastnega telesa
jokala
in čakala,
da ji končno priznamo,
kako sveta je.

 

(odlomek iz pesmi Romane Ercegovič: Poklon sebi, zbirka Tolmuni nežnosti)

 

Prisrčno dobrodošla!

Romana in Anamarija

 

PRAKTIČNE INFORMACIJE:

Izmenjava  za retreat 222 eur

Doplačilo: 2 x nočitev ( 90 eur )
2 x vegetarianska- veganska večerja ( okrog 20 eur )

Nastanjene bomo v čudoviti hiški ob Soči in v objemu  gora

Program prejmete ob prijavi

Vsak dan hoje približno 1 uro

Ob prijavi prejmete na mail vse dodatne informacije

 

PRIJAVE IN DODATNE INFORMACIJE:
Anamarija Kovačič:
tel: 031 318 137
anamarija.slo@gmail.com